Günzer Bocor Villányi Franc

Günzer Bocor Villányi Franc
Günzer Bocor Villányi Franc
Günzer Bocor Villányi Franc
Günzer Bocor Villányi Franc
9 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 475 Ft
DÍJAK:
VINAGORA 2020, ARANYÉREM
DECANTER WORLD WINE AWARDS 2020, BRONZ MEDÁL

Mély, komplex illatában aszalt szilva, csoki, meggy mellett feketeborsot fedezni fel. Érezhető, hogy tökéletesre érett szőlőből készült, hosszú érlelésre szánt borral van dolgunk. Az érett cabernet franc-ra jellemző meggyes, rumos-likőrös ízjegyek szépen mutatják meg magukat, jól harmonizálnak a fahordó fűszereivel. Tartalmas bor, hosszú utóízzel, emlékezetes lecsengéssel.
Adatok
Szín
Vörös
Szőlőfajta
Cabernet Franc
Borvidék
Villány
Termelő
Günzer Tamás
Jelleg
Száraz
Évjárat
2017
Űrtartalom
0,75 l
Alkohol
15,5%
Cikkszám
590201
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Márkatörténet
A Villányi borvidéken generációk óta foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családi gazdaság 1990-ben kezdte meg működését, kezdetben félhektárnyi ültetvénnyel, évi 1500 palack bor értékesítésével. Mára 25 hektár saját területtel rendelkezünk 200.000 palack bor értékesítése mellett.

Technológiai beruházásunk 2001-ben indult és napjainkban is tart, hiszen a jó minőségű szőlő és a technológia elválaszthatatlanok egymástól. Borainkból próbáljuk a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. Hiszünk a családi gazdaságok nagyságrendjében, ahol minden munkafázishoz és megszülető tételhez szoros kötődésünk van.