Termékek
Újdonságok
Akciók
Bor
Buborék
Borkollekció
Borélmény
Tonic
Must
Libamáj
Könyv
Újdonságok
Akciók
181378|181378
Bor
[172]
248354|181378
Buborék
[19]
196915|181378
Borkollekció
[2]
960086|181378
Borélmény
[3]
360550|181378
Tonic
[4]
698413|181378
Must
[1]
836993|181378
Libamáj
[2]
391717|181378
Könyv
[3]
Profil
WINE NOT?
WOLT
WINE NOT?
WOLT
Borvidékek
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Nyelv váltás:
:
Főkategória
Bor
Karádi-Berger Száraz Tokaji Szamorodni
6 990
Ft
A vásárlás után járó pontok: 350 Ft
db
Kosárba
A klasszikus tokaji testes, száraz bor. Illatában aszalt és kandírozott gyümölcsök: sárgabarack, füge, alma és körte. Ízében mandula, zöld dió, a korty végén erőteljes sós, minerális jegyekkel.
A száraz szamorodni egy igazi késői szüretelésű bor. Október végén vagy november elején válogatjuk azokat a fürtöket, amelyek tartalmaznak botritiszes szemeket, de a cukorfok nem elég magas, ahhoz, hogy édes szamorodnit készítsünk. Bogyózást követően egy napot áztattuk ezután préseltük majd három évig hordóban érleltük.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Szín
Fehér
Szőlőfajta
Szamorodni
Borvidék
Tokaj
Termelő
Karádi-Berger
Jelleg
Száraz
Évjárat
2016
Űrtartalom
0,5 l
Alkohol
15%
Cikkszám
195973
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
További vélemények és vélemény írás
Márkatörténet
Egy családi tulajdonban lévő kis birtok, Karádi Szilvia és Berger Zsolt borászata. Vállalkozásunk az ezredfordulón hobbiként indult 0,5 ha szőlőterülettel, 2005-ben vásároltuk meg a borászat központi épületét Erdőbényén és addigra bővítettük 4 ha-ra a birtokot. Szilvia a Zemplénből, a közeli Háromhutáról származik, Zsolt Budapestről.
Tokaji természetesen…
A Tokaji Borvidék hagyományos szőlőfajtáival – Furmint, Hárslevelű, Sárgamuskotály – foglalkozunk. Szőlőterületeinket 2017 óta organikus módon műveljük. A termés mennyiségét tőkénként 0,8 – 1,5 kg közötti szintre korlátozzuk.
A borkészítés során arra törekszünk, hogy minél kevesebb beavatkozással hozzuk ki a gyümölcsben rejlő értékeket, mutassuk meg a termőtájra és a szőlőfajtára jellemző illatokat, ízeket és a vulkáni talajra jellemző sós ásványosságot. Éppen ezért borainkat spontán módon erjesztjük, kerüljük a fajélesztők és enzimek használatát, kizárólag természetes derítőszereket használunk és igyekszünk alacsonyan tartani a kén szintjét
TOP termékek
Termékajánló
Fogyasztó barát
Tanúsítvány
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások