Kardos Betsek Furmint

Kardos Betsek Furmint
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
A Kardos Szőlőbirtok dűlőszelekciója, az első osztályú Betsek-dűlőből, amelynek egyedi karakterét, a déli fekvés és a vulkanikus, fehér zeolittufa altalaj határozza meg. A telepítésük átlagéletkora, meghaladja a 45 évet. Rendkívül sokrétű, gyümölcsös illat, minerális, ásványos ízek jellemzik. Komplex , elegáns bor, fajtajelleges, hosszú utóízzel.
Adatok
Szín
Fehér
Szőlőfajta
Furmint
Borvidék
Tokaj
Termelő
Kardos Gábor
Jelleg
Száraz
Évjárat
2011
Űrtartalom
0,75 l
Alkohol
13%
Cikkszám
543066
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Márkatörténet
Szőlészeti és borászati oldalon egyaránt magas szakmai felkészültség garantálja boraik kiváló minőségét. Szőlőterületeik 15 hektárt tesznek ki. Letisztult portfólió jellemzi kínálatukat, tudatos márkaépítéssel a tokaji új hullámhoz pozicionálják magunkat.

Exkluzív és elegáns vagy könnyed és játékos? A birtok borválasztéka eleget tesz ezeknek a tulajdonságoknak. Tokaj jellegzetességei, a furmint, a hárslevelű és a sárgamuskotály mutatkoznak be új oldalukról. Mádi borbárjuk igazán stílusos: a hangulatvilágítás, a natúr színek, a fa és kovácsoltvas elemek letisztult harmóniát kölcsönöznek a helynek. Szeretettel várják a borkedvelőket. Fedezd fel az igazi hegyaljai karaktert boraikon keresztül!