Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark

Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
A Grófi dűlő évről évre érett, izgalmas alapanyaggal kényeztet el minket, igyekszünk a lehető legkíméletesebb módon, úgy terelgetni a bort a fejlődése során, hogy az alapanyagban rejlő beltartalom később a palackban is a legszebb arcát mutassa.

Illatában szárított gyümölcsök, aszalt őszibarack, túlérettségre utaló aromák. A szájba szinte berobbannak az ízek, az aszalt gyümölcsök dominálnak, de köves-sós jegyek is megjelennek, háttérben krémesség, fahordó, mandulás, finom kesernyésség és rendkívül hosszú, gazdag utóíz.
Adatok
Szín
Fehér
Szőlőfajta
Juhfark
Borvidék
Somló
Termelő
Tornai Pincészet
Jelleg
Száraz
Évjárat
2019
Űrtartalom
0,75 l
Alkohol
15%
Cikkszám
853928
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Márkatörténet
Tornai Endre, az alapító 1946-ban alig kétholdas ültetvényen kezdte el a szőlőművelést és borkészítést. Ma 70 hektáros a birtok, és a munkában már a harmadik generáció is részt vesz. A hagyományok tisztelete mellett a legkorszerűbb szőlőtermesztési és feldolgozási technológiákat alkalmazzuk, 75 éves történetünk állandó eleme az innováció. Boraink ott vannak több európai és amerikai Michelin-csillagos étteremben, és évről-évre kitűnően szerepelnek a nagy hazai és nemzetközi versenyeken.