Kardos Tokaji Tündérmese

Kardos Tokaji Tündérmese
4 500 Ft
Bonus point : 225 Ft
Kései szüretelésű bor, melynek alapanyaga a jórészt töppedt, botrytiszes szőlőfürt. Jó ivású, könnyed, gyümölcsös bor, készítője szerint színes szemüveg, melyen keresztül vidámnak látjuk a világot. Illatában a trópusi gyümölcskoktél, a licsi és a jázmin dominál, első kortyra az édes körte és mangó ízei kerítenek hatalmába.
Info
Colour
Fehér
Varietal
Fehér cuvée
Region
Tokaj
Producer
Kardos Gábor
Character
Édes
Vintage
2018
Volume
0,5 l
Alcohol
11%
Article No.
254271
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
Szőlészeti és borászati oldalon egyaránt magas szakmai felkészültség garantálja boraik kiváló minőségét. Szőlőterületeik 15 hektárt tesznek ki. Letisztult portfólió jellemzi kínálatukat, tudatos márkaépítéssel a tokaji új hullámhoz pozicionálják magunkat.

Exkluzív és elegáns vagy könnyed és játékos? A birtok borválasztéka eleget tesz ezeknek a tulajdonságoknak. Tokaj jellegzetességei, a furmint, a hárslevelű és a sárgamuskotály mutatkoznak be új oldalukról. Mádi borbárjuk igazán stílusos: a hangulatvilágítás, a natúr színek, a fa és kovácsoltvas elemek letisztult harmóniát kölcsönöznek a helynek. Szeretettel várják a borkedvelőket. Fedezd fel az igazi hegyaljai karaktert boraikon keresztül!