Jekl IL PRIMO

Jekl IL PRIMO
4 690 Ft
Bonus point : 235 Ft
Az alapötlet ennek a bordeux-i összeállításnak a 2004-es évjáratával indult.

Azóta is a Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot adják az alapanyagot, mindig más és más arányban. Egy fontos momentumnak kell megfelelnie az aktuális összeállításnak; hogy legyen gyümölcsös, jól iható és jól értelmezhető = ez az IL PRIMO.

A Fekete- hegy déli lejtőiről származik a prémium alapanyag, amit kishordós érleléssel teszünk még komplexebbé.

Szőlőfajták: cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot.
Info
Colour
Vörös
Varietal
Vörös cuvée
Region
Villány
Producer
Jekl
Character
Száraz
Vintage
2016
Volume
0,75 l
Alcohol
14%
Article No.
336793
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
A fiatal generáció képviselőjeként gyermekkorom óta bekapcsolódtam a pincészet mindennapi életébe, ami nagymértékben hozzájárult a minőségi bor, valamint borkészítés iránti szeretetem és tiszteletem kialakulásához.

A szülőktől örökölt szakmai tudás és elhivatottság egy olaszországi tanulmányút során innovatív szemlélettel egészült ki, melynek eredménye, hogy a 2004-ben elkészített első saját klasszikus bordeaux-i összeállításom, mely az IL PRIMO nevet kapta, a borász és borértő körökben jelentős sikert aratott. Ezen ösztönzésre született meg az IL PRIMO sorozat, melynek unikális márkaneve mögött a borok készítése során is tapasztalható újító, kísérletező attitűd fedezhető fel.

Az új generáció képviselőjeként arra törekszem, hogy a tradíció és az innováció harmonikus kohézióját megtalálva, elkülönülő stílusú minőségi borokat alkossak, melyek ezt a fiatalos, friss szemléletet tükrözve emlékezetes pillanatokat szereznek fogyasztóiknak.

Annak érdekében, hogy az elkészülő borok maximálisan megfeleljenek a saját, megálmodott ízlésvilágomnak és prémium termékként definiálhatók legyenek, a metszési folyamatoktól a szüreten át a hordók kiválasztásáig minden fázisra azonos hangsúlyt fektetek, hiszen mindezek a gondos, odafigyelést igénylő momentumok alapvető fontosságúak a végeredmény elérésében.