Kardos Betsek Furmint

Kardos Betsek Furmint
9 990 Ft
Bonus point : 500 Ft
A Kardos Szőlőbirtok dűlőszelekciója, az első osztályú Betsek-dűlőből, amelynek egyedi karakterét, a déli fekvés és a vulkanikus, fehér zeolittufa altalaj határozza meg. A telepítésük átlagéletkora, meghaladja a 45 évet. Rendkívül sokrétű, gyümölcsös illat, minerális, ásványos ízek jellemzik. Komplex , elegáns bor, fajtajelleges, hosszú utóízzel.
Info
Colour
Fehér
Varietal
Furmint
Region
Tokaj
Producer
Kardos Gábor
Character
Száraz
Vintage
2011
Volume
0,75 l
Alcohol
13%
Article No.
543066
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
Szőlészeti és borászati oldalon egyaránt magas szakmai felkészültség garantálja boraik kiváló minőségét. Szőlőterületeik 15 hektárt tesznek ki. Letisztult portfólió jellemzi kínálatukat, tudatos márkaépítéssel a tokaji új hullámhoz pozicionálják magunkat.

Exkluzív és elegáns vagy könnyed és játékos? A birtok borválasztéka eleget tesz ezeknek a tulajdonságoknak. Tokaj jellegzetességei, a furmint, a hárslevelű és a sárgamuskotály mutatkoznak be új oldalukról. Mádi borbárjuk igazán stílusos: a hangulatvilágítás, a natúr színek, a fa és kovácsoltvas elemek letisztult harmóniát kölcsönöznek a helynek. Szeretettel várják a borkedvelőket. Fedezd fel az igazi hegyaljai karaktert boraikon keresztül!