Anonym Ötlett Pinot Noir Rosé Magnum

Anonym Ötlett Pinot Noir Rosé Magnum
6 990 Ft
Bonus point : 350 Ft
Az Anonym Ötlett rosé kilencedik évjáratát 101 palack magnum roséval tették még emlékezetesebbé. Minden palack egyedi sorszámmal ellátva kerül értékesítésre.
Info
Colour
Rosé
Varietal
Pinot Noir
Region
Etyek-Buda
Producer
Anonym Pince
Character
Száraz
Vintage
2019
Volume
1,5 l
Alcohol
12%
Article No.
556656
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
Jó párosításnak tűnik, megmutatni azt, amit ez a vidék tud: vibráló gyümölcsösséget, zamatot és amit a család apraja-nagyja hozzátesz: fiatalosságot, nyüzsgést, pezsgést.

Valamennyi területünk az Etyek-Budai borvidéken található, ahol egyedi ökológiai viszonyokkal találkozhatunk: lankás domb- és hegyoldalak, szeles fennsíkok jellemzik e tájat. A vegetációs időszak során, a gyakori napsütés és a folyamatos széljárás szárító hatása még nem jó évjáratokban is lehetővé teszi egészséges szőlő szüretelését. A fagykárok ritkák, bár az évi átlaghőmérséklet az országos átlagnál alacsonyabb. A terület csapadékellátottsága az országos átlaghoz közeli. Az altalaj és az alapkőzet jó vízháztartású területeket alakított itt ki. A talaj összetétele: meszes alapkőzet rajta lösz alapú illetve erdőmaradványos csernozjom. Mind klimatikus, mind ökológiai adottságai miatt a champagne-i borvidékhez hasonlítják