Jammertal Cassiopeia Franc

Jammertal Cassiopeia Franc
15 000 Ft
Bonus point : 750 Ft
Nemzetközi megítélését és a világ más részein készített csúcsminőséget képviselő cabernet franc-okkal történt összehasonlítását egyaránt figyelembe véve a világ egyik legjobb jelenleg kóstolható cabernet franc-ja. Gyönyörűen mutatja az érett, nagy franc borokra jellemző nyúlós szilvalekvár aromavilágot, melyet a néhány százalékban hozzáadott merlot szedres háttere még inkább kiemel. Bár tökéletesen érett szőlőből készült, nyoma sincsen benne lekvárosságnak vagy túlérett, kellemetlen lekvárosságnak. Karakteres, férfias, de nem sav- vagy tannintúlsúlyos bor. Nagyszerűségét az adja, hogy egyszerűen minden a helyén van benne. Hideg előételektől a nehéz húsételekig mindennel párosítható, de hosszú beszélgetések mellé is megunhatatlan társ.
Info
Colour
Vörös
Varietal
Cabernet Franc
Region
Villány
Producer
Jammertal
Character
Száraz
Vintage
2015
Volume
0,75 l
Alcohol
15%
Article No.
601678
Website
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
A villányi borvidék világviszonylatban is ritka szerencsés adottságait felismerve a Jammertal Borbirtok fejlesztéseit 2001-ben kezdtük el. Mára Közép-Európa egyik legjelentősebb vörösbor készítő műhelyévé fejlődtünk.

Két tökéletesen felszerelt, egymással szomszédos és szoros egységben működő borászati üzemünkben folyik nemzetközileg magasan elismert tételeink termelése.

Feldolgozásra kerülő kimagasló szőlő-alapanyagaink 75 hektárnyi saját, különös gonddal kiválasztott területeinkről származnak. Ezen kívül évtizedes munkakapcsolatokra visszatekintő beszállítóink mintegy 25 hektárnyi kiváló ültetvényeiről vásárlunk fel rendszeresen nagyon magas minőségű kékszőlőt.

Szőlészeti munkálatainkat Nagy Zsolt vezeti.

Főborászunk, Kövesdi Zsófia jelentős nemzetközi vörösbor készítési tapasztalatokkal rendelkezik.