Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark

Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark
5 990 Ft
Bonus point : 300 Ft
A Grófi dűlő évről évre érett, izgalmas alapanyaggal kényeztet el minket, igyekszünk a lehető legkíméletesebb módon, úgy terelgetni a bort a fejlődése során, hogy az alapanyagban rejlő beltartalom később a palackban is a legszebb arcát mutassa.

Illatában szárított gyümölcsök, aszalt őszibarack, túlérettségre utaló aromák. A szájba szinte berobbannak az ízek, az aszalt gyümölcsök dominálnak, de köves-sós jegyek is megjelennek, háttérben krémesség, fahordó, mandulás, finom kesernyésség és rendkívül hosszú, gazdag utóíz.
Info
Colour
Fehér
Varietal
Juhfark
Region
Somló
Producer
Tornai Pincészet
Character
Száraz
Vintage
2019
Volume
0,75 l
Alcohol
15%
Article No.
853928
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!
Márkatörténet
Tornai Endre, az alapító 1946-ban alig kétholdas ültetvényen kezdte el a szőlőművelést és borkészítést. Ma 70 hektáros a birtok, és a munkában már a harmadik generáció is részt vesz. A hagyományok tisztelete mellett a legkorszerűbb szőlőtermesztési és feldolgozási technológiákat alkalmazzuk, 75 éves történetünk állandó eleme az innováció. Boraink ott vannak több európai és amerikai Michelin-csillagos étteremben, és évről-évre kitűnően szerepelnek a nagy hazai és nemzetközi versenyeken.