4 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
Nyékládházi Pittyén dűlőből, 20 hónapot erjedt és érlelődött francia, amerikai és magyar 225 literes vegyes hordókban, finomseprőn, melyet heti 2-szer kevergetett a borász. lllatában először az édesfűszerek tűnnek fel, majd fehér húsú gyümölcsök következnek, halvány trópusi színezettel, a seprős érlelés krémes érzetének kíséretében. Mész és agyag talaj. Kézi válogatott és megosztott szüret (3 különböző időpontú szüret a komplexitás fokozása érdekében). Tradicionális úton lett készítve, különböző méretű és korú hordókban lett erjesztve, rövid ideig seprőfelkeveréssel, majd 11 hónapig finom seprőn tartással érte el a bor a kifejlett állapotát. Illatában zamatos vadkörte, birsalma, vanília érezhető, ízében a gyümölcsök mellett a bükki borokra jellemző vibráló savérzet kíséri a kortyot ,finom krémességgel és hordófűszerekkel.